FOA Århus

Medlemsfordele: Det kan FOA Århus hjælpe dig med

Med FOA får du mange medlemsfordele: En stærk hånd i dit arbejdsliv, rabatter og hjælp, hvis tingene ikke går som planlagt i dit arbejds- eller privatliv.

FOA Århus er en aktiv fagforening, og som FOA-medlem bliver du en del af et stærkt fagligt sammenhold, der arbejder for at forsvare og forbedre de forhold, som du og dine kollegaer arbejder under.

FOA kan forsvare dig, hvis arbejdsgiverne bryder de overenskomster, der fastlægger dine løn- og arbejdsforhold. Det er nemlig FOA, som har aftalt overenskomsterne med arbejdsgiverne.

Et FOA-medlemskab er derfor også nødvendigt, hvis du skal have indflydelse på de forhold, som du arbejder under og ønsker at forbedre dem.

Overenskomsterne betyder, at FOA kan tilbyde en faglig opbakning, som ingen andre kan give på de fagområder, som FOA dækker. Det er kun FOA, der kan forhandle og underskrive lønaftaler, fratrædelsesaftaler mv. for ansatte, der arbejder på områderne.

FOA kan naturligvis også hjælpe, hvis arbejdsgiverne bryder love og regler, og vi rådgiver medlemmer, der får arbejdsskader eller bliver ramt af sygdom og klemt i det sociale system. I det hele taget støtter FOA Århus dig i alle spørgsmål, der handler om arbejde og uddannelse på FOAs fagområder.

Desuden giver det faglige fællesskab en styrke, der betyder, at FOA Århus kan tilbyde dig attraktive arrangementer og rabatter.

Får du på et tidspunkt arbejde på et område, hvor FOA Århus ikke har overenskomsten, anbefaler vi, at du skifter til den fagforening, der har overenskomsten på området.

 


Aktiviteter og tilbud

Rådhustårnet

Juridisk hjælp

Juridisk hjælp

Tjek på løn og økonomi

Tjek på løn og økonomi

Faglig udvikling

Faglig udvikling

Godt arbejdsliv

Godt arbejdsliv

Rabatter og oplevelser

Rabatter og oplevelser

Overenskomst og politisk kraft

Overenskomst og politisk kraft

Stærk partner tæt på arbejdet

Stærk partner tæt på arbejdet