Stærk partner tæt på arbejdet

Lokal fagforening og a-kasse tæt på

Er du eller din partner blevet gravid, og har du brug for at kende dine rettigheder for, hvornår og hvor længe du kan holde barsel? Er du blevet opsagt og har brug for at tale med en ekspert om reglerne for dagpenge? Eller oplever du konflikter på arbejdet, som du ikke selv kan løse?

Som medlem af FOA er hjælpen altid tæt på. Vi er en af de eneste fagforeninger i landet, som har flest lokale afdelinger. Det betyder, at vi altid er tæt på dig, når du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

36 lokale fagforeninger og over 20 a-kasser

FOA er med sine 173.000 medlemmer et af Danmarks allerstørste fagforbund. Derfor har vi mulighed for at være lokalt til stede rundt om i landet med 36 lokale fagforeninger og mange lokale a-kasser. Der er derfor aldrig langt til FOA, når du har brug for en stærk faglig partner i dit arbejdsliv.

7 afgørende situationer, hvor du altid skal kontakte din lokale fagforening


Din lokale fagforening og a-kasse hjælper og rådgiver dig om alt, der handler om dit arbejdsliv og dine løn- og ansættelsesforhold. Din lokale fagforening og a-kasse er der, når du har brug for det. Brug dem fx:
  • hvis du vil sikre dig, at du får den rigtige løn, så kan du få det tjekket i din lokale fagforening
  • hvis du skal på barsel, så rådgiver din lokale fagforening dig om reglerne
  • hvis du er kommet ud for en arbejdsulykke eller skal sygemeldes, så står din lokale fagforening klar til at hjælpe dig   
  • når du skal have forhandlet din løn, så forhandler din lokale fagforening for dig   
  • hvis du oplever dårligt arbejdsmiljø på din arbejdsplads, så kan din lokale fagforening vejlede dig
  • hvis du er blevet opsagt, så kan din lokale fagforening og a-kasse hjælpe dig videre   
  • hvis du drømmer om nye faglige udfordringer eller et løft af dine kompetencer, så tilbyder din lokale fagforening en bred vifte af arrangementer og rådgivning, der kan inspirere dig

Find din lokale fagforening eller a-kasse


På FOAs hjemmeside har de lokale fagforeninger og a-kasser deres egne sider med kontaktoplysninger, åbningstider, tilmelding til arrangementer og tilbud om rådgivning samt lokale afdelingsinitiativer.

Find din lokale fagforening

Find din lokale a-kasse