Fagblad med inspiration til dit fag

Savner du inspiration til faglig udvikling? Sætter du pris på historier, der stiller skarpt på dit arbejdsliv? Vil du gerne have praktiske råd om dit fag, som gør din og kollegernes hverdag nemmere?

Som medlem af FOA modtager du Fagbladet FOA med posten og i din mailboks, kvit og frit.

Det får du med Fagbladet FOA:

Færdigt Arbejde

- en podcastserie fra Fagbladet FOA

I serien medvirker både FOA-medlemmer, eksperter og talspersoner. I hvert afsnit af ’Færdigt Arbejde’ får du dels indblik i spændende tendenser og ny viden – og dels taler vi om, hvor man bedst arbejder med emnet i praksis. Som et fast element sammensætter vi hver gang en huskeliste med gode råd.

Værten er den erfarne journalist Julie Bundgaard, som er en kendt radiostemme fra DR P4 og tidligere også fra P3.

Vidste du, at...

81% af FOAs medlemmer ser det trykte fagblad som det sted, hvor de henter deres primære viden om FOA?

Og mange af vores medlemmer synes, at artikler fra Fagbladet FOA er værd at dele med kollegerne – det være sig både på sociale medier, som opslag på opslagstavlen eller i snakken over frokosten.

Hjælp til dit abonnement

Bliv medlem af FOA

FOA er tæt på dig, hvis du har brug for hjælp. Vi kender dit fag og arbejder for, at du får den uddannelse og anerkendelse, du fortjener.

Vidste du, at...

som medlem af FOA har du adgang til en lang række pjecer som handler om vigtige emner i dit arbejdsliv, fx arbejdsmiljø, pension, uddannelse, faglighed, barsel og meget mere?