Hjælp til lønforhandlinger og lokalløn

Afspejler din løn dine kompetencer? Har du fået nye ansvarsområder, som giver dig ret til lønforhøjelse? Bliver lønnen fordelt retfærdigt på din arbejdsplads?

Sådan hjælper vi dig

Som FOA-medlem har du en repræsentant fra FOA til at stå for forhandlingerne med din arbejdsgiver, når I på arbejdspladsen skal fordele de penge, der er afsat til lokal lønforhandling. Dermed er du sikret, at du og dine kolleger får den løn, I har krav på.

Vidste du, at...

du kan finde oplysninger om din løn i det lønmagasin, FOA udgiver hvert halve år for både kommunalt, regionalt og statsansatte?

Her kan du bl.a. se hvilket løntrin, du skal være på, hvilke tillæg du bør have, og hvad du skal have udbetalt i pension.

Bliv medlem af FOA

FOA er eksperter på netop din løn og tillæg, da vi forhandler din løn hvert 3. år. Men vi ved også, at hver anden oplever fejl på sin lønseddel. Meld dig ind i dag og få et personligt løntjek, så vi sikrer, at du får den rigtige løn.

FOA-medlem

Vidste du, at...

FOA har ret til en årlig lønforhandling med ledelsen på din arbejdsplads på vegne af alle de medarbejdere, der arbejder på FOAs områder? Det har fagforeninger uden OK-mærket ikke.

Caroline fik hjælp med lønforhandlingen

Med FOAs hjælp fik Caroline lønforhøjelse.

Caroline Horst