Attraktive forsikringer i TJM Forsikring

Som medlem af FOA Århus kan du købe forsikringer i TJM Forsikring. Du får gode dækninger, konkurrencedygtige priser og personlig service – og er du medlem af FOA Århus og kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder.

 

Vi har Danmarks mest tilfredse forsikringskunder

TJM Forsikring har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder, bl.a. fordi rådgivning og kundeservice prioriteres højt. Samtidig betyder den begrænsede kundekreds, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

 

Forsikringer der passer til dig

TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får din egen lokale forsikringstillidsmand, som kan hjælpe med at finde frem til de forsikringer, der passer til dig og dit liv her og nu. Forsikringstillidsmanden hjælper også med alt det praktiske i forbindelse med køb af forsikringer mv. Med 80 forsikringstillidsmænd, fordelt over hele landet, er der altid én i nærheden af dig. Kundeservice, skadebehandling og administration varetages af medarbejdere på hovedkontoret i Valby. 

 

En stærk familie

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler.

Som kunde støtter du – uden at det koster dig ekstra - TrygFondens arbejde med at skabe mere tryghed i Danmark. Samtidig er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har dermed hvert år mulighed for at få udbetalt bonus.

 

Ring på telefon 70 33 28 28 og hør, hvor nemt du bliver kunde hos TJM Forsikring.

 

Læs mere på www.tjm-forsikring.dk/fagforbund og på Facebook https://www.facebook.com/tjmforsikring/