Efteruddannelse

Du kan her få et overblik og inspiration til forskellige efteruddannelsestilbud som plejefaggruppe. Du skal være opmærksom på, at efteruddannelse skal aftales med din arbejdsgiver og pågældende uddannelsesinstitution.

Hvis du har kendskab til andre efteruddannelsestilbud end der beskrives her, så må du meget gerne kontakte Konsulent Martin Hansen på mart@foa.dk

 

AMU epos

EPOS udvikler AMU uddannelse for social- og sundhedsområdet. Du kan på EPOS hjemmeside finde information om bl.a. efteruddannelse som er og stadig bliver udbudt. Du kan endvidere selv være med til at stille forslag til ny efteruddannelse som matcher jeres behov på arbejdspladsen. Læs mere her på EPOS hjemmeside.

Du kan her finde en oversigt over alle de efteruddannelsestilbud der udbydes hos EPOS .

Her kan du downloade en oversigt for alle de uddannelsestilbud der udbydes til social- og sundhedsassistenter .

 

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden udbyder en lang række efteruddannelsestilbud til medarbejderne i regionen. Det er noget mangelfuldt, hvad der udbydes til social- og sundhedsassistenter, men der er dog en del efteruddannelsestilbud der henvender sig til FOA's plejefaggruppe.

Til efteruddannelsesportalen i Region Hovedstaden

 

KEA

KEA udbyder akademiuddannelsen, som er en kort videregående erhvervsrettet efteruddannelse tilrettelagt på deltid. Du kan både tage et enkelt akademifag eller en hel akademiuddannelse. Du kan bl.a. andet tage uddannelsen indenfor sundhedspraksis. Læs mere på KEA´s hjemmeside.