Samtaler med FOAs A-kasse

Når du er ledig og på dagpenge, har du pligt til at deltage i flere samtaler med a-kassen. Her kan du få et overblik over de samtaler, du skal deltage i. Husk, vi er her for at hjælpe dig igennem din ledighedsperiode.

Vigtigt at vide om dit samtaleforløb med a-kassen

Et ekstra tilbud til dig

Udover de 3 obligatoriske samtaler kan du til enhver tid booke os i a-kassen til yderligere samtaler. Det kunne være i tilfælde af, at du har brug for en ekstra snak med os om brancheskift, uddannelse, IT-værktøjer eller hvad som helst andet - du sætter dagsordenen. 

Du kan til enhver tid booke en samtale med os, og der er ingen dagpengerelaterede konsekvenser, hvis du ikke dukker op, da denne samtaletype er frivillig.

Værd at vide

Sådan hjælper vi dig videre

  • Samtaler, hvor vi sammen sætter fokus på lige præcis det, du har brug for at tale med a-kassen om. Fx muligheder for et brancheskift. Book en samtale.
  • Webinarer som fx ’Sådan skriver du en god jobansøgning’, ’Sådan får du en god jobsamtale’, ’Sådan søger du job på et nyt fagområde?’ og ’Sådan tackler du ledighedsstress’. Du kan deltage hjemmefra på din pc eller mobil. Se FOAs webinarer.
  • Podcasts på foa.dk om bl.a. jobsøgning og at være ledig. Gå til FOAs podcasts.
  • Jobklubber, hvor du mødes med andre ledige medlemmer af FOAs A-kasse.
  • Forløb, hvor du bliver bedre til it, dansk og matematik.

Kontakt FOAs A-kasse for at høre nærmere om ovenstående tilbud.