TJM Forsikring

Forsikring er noget, vi har sammen.

Som medlem af FOA 1 kan du og din familie blive rigtig godt forsikret i TJM Forsikring

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores medlemmer forsikring hos et af landets mest konkurrencedygtige forsikringsselskaber, som tilmed har Danmarks mest tilfredse kunder. Som kunde har du din egen personlige rådgiver og du får hvert år udbetalt en bonus fra TryghedsGruppen, dertil kan du også få:

  • Rabat på sikkerhedsprodukter
  • Adgang til ferieboliger
  • Indboforsikring med fordele

Når du selv er kunde, kan dine voksne børn få samme favorable vilkår i TJM Forsikring, som tilbyder alle de privatforsikringer, du har brug for - hele livet igennem. Læs mere og få et uforpligtende tilbud på tjm-forsikring.dk/foa1.

TJM Forsikrings Indboforsikring vinder Bedst i test 

Forbrugerrådet TÆNK har igen kåret vores forsikringspartner TJM Forsikring som Bedst i test. Denne gang er det TJM’s indboforsikring, der fremhæves som den billigste i testen og samtidig med en god dækning. Fornyelig fik TJM Forsikring også tildelt pladsen som Bedst i test for sin samlede forsikringspakke, hvor indboforsikringen indgår sammen med hus-, bil-, og ulykkesforsikring. Derudover vandt TJM Forsikrings elbil-forsikring Bedst i test i efteråret.

Den vigtigste forsikring for de fleste

En indboforsikring har langt de fleste brug for. Den dækker ved brand, indbrud og tyveri og kan desuden tilpasses efter behov, så man fx kan få dækket elektronik og uheld, fx hvis man får sat sig på sine briller. Indboforsikringen dækker også ansvar, hvis man kommer til at skade en anden person eller dennes ting – en situation, hvor man ellers kan risikere at stå med en uoverskuelig gæld, hvis man bliver dømt erstatningspligtig.

Med kåringen som Bedst i test bekræfter Forbrugerrådet TÆNK endnu en gang, at TJM Forsikring er et solidt selskab, hvor man får valuta for pengene. TJM Forsikring er et tilbud til dig som medlem af FOA 1 og hvis er du ikke allerede er TJM-kunde, så er det værd at tjekke, om det kan betale sig at skifte til TJM Forsikring.    

Læs mere og beregn din pris her: https://tjm-forsikring.dk/bedstitest-indbo


TJM Forsikring vinder Bedst i test af forsikringspakker

En typisk husstand har ofte behov for en bil-, hus-, indbo- og ulykkesforsikring. På den baggrund har Forbrugerrådet Tænk testet i alt 15 forsikringsselskaber med priser og forsikringsvilkår – og her tilbyder TJM Forsikring de billigste priser og bedste vilkår og vinder derfor Bedst i test af en pakke med de fire forsikringer.

”Forsikringspakker med samlerabat giver ikke lavere priser”

Forbrugerrådet Tænk fremhæver TJM Forsikrings lavere priser og gode vilkår uden brug af samlerabat. TJM Forsikring benytter ikke samlerabat, da de ønsker prisgennemsigtighed og lige vilkår for alle kunder – lige meget om du har en eller flere forsikringer hos selskabet.

Bedst i test-anerkendelsen bekræfter FOA 1 i at TJM Forsikring er den helt rette forsikringspartner til vores medlemmer. TJM Forsikring er et unikt forsikringsfælleskab, hvor du får tilknyttet dine egen personlige rådgiver, som sikrer at du hverken er dækket for lidt eller for meget.

Læs mere om testen og beregn din pris her.