Sadolin Glostrup

Som medlem af FOA 1 kan du opnå særdeles fordelagtige rabatter, når du handler nedenstående produkter hos Sadolin-Glostrup.

Der ydes 25 % rabat på følgende

Sadolins produktsortiment som bl.a. indeholder alle former for malesystemer, malerværktøj samt hjælpemidler til istandsættelse af hjemmet indvendigt som udvendigt.

Indvendigt gælder det alt, hvad det farveglade hjerte kan begære til lofter, vægge, gulve og træværk. Desuden gælder det også alle lagertapeter, glas væv samt miljø væv.

Udvendigt gælder det Sadolins træbeskyttelse Pinotex og deriblandt Pinotex Superdec, som kan tones i alle kulører. Der tilbydes også Sadolins facademalinger til alt murværk.

Dog ydes der 15 % på kampagnepriser.

Der ydes 15 % rabat på følgende

Hempels Yacht System, PPG Autoprodukt-serie, Trip Trap Træpleje samt Junkers olie og lak produkter.

Fra gulv belægningsafdelingen tilbydes bl.a. linoleum, vinyl m.m.
På tæppesiden er der alt i væg-til-væg tæpper i uld, velour, plet-væk, m.m. Der ydes rådgivning og vejledning med materialevalg, farvevalg samt anslået forbrug – det er også muligt at få lagt tæpperne på.

Der ydes også 15 % rabat på persienner i aluminium og træ, rulle-, og plissé og lamelgardiner i alle dessiner, farver samt mål. Endvidere gælder rabatten på stuk og rosetter samt alle hjemtagne tapeter.

Sadolin, Glostrup står klar til at hjælpe

Hvis du er i tvivl om farvevalg, forbrug eller har spørgsmål vedrørende materialevalg er du velkommen til at kontakte Sadolin telefonisk på tlf. 4396 0537.
Varerne leveres fragt frit på hele Sjælland.

Der skal for en god ordens skyld gøres opmærksom på, at ovennævnte tilbud kun gælder i SADOLIN GLOSTRUP-afdelingen.

HUSK: at medbringe dit FOA 1-medlemskort som legitimation, hvis du vil opnå rabatten.