Tinytots
Fra venstre ejer af Tinytots Sharmila Mukherjee, partner i Tinytots Debarshi Mukherjee, almenområdeformand i LFS Thomas Enghausen, formand for LFS Britt Petersen og Annette Foltmann, direktør i SPIA.
Foto: Johnny Frederiksen

Pressemeddelelse

Tinytots får overenskomst med FOA

Fra 1. november 2015 gælder ny overenskomst for ansatte i den private virksomhed Tinytots.

Den private virksomhed Tinytots har meldt sig ind i Selvejende Private Institutioners Administrationsselskab (SPIA), der dags dato har indgået overenskomst med FOA om løn og ansættelsesforhold for de ansatte i Tinytots.

Det betyder, at ansatte i Tinytots fra 1. november 2015 er sikret lønvilkår svarende til det almindelige niveau på området for privat børnepasning.

”I dag vender vi et nyt blad, og skriver en nyt kapitel. Jeg er meget glad for, at virksomheden har valgt at indgå en overenskomst, der sikrer vores medlemmer ordnede forhold,” siger Dennis Kristensen, forbundsformand i FOA.

I Tinytots ser man frem til samarbejdet.

”Som en udenlandsk virksomhed, kan det være svært at blive klog på gældende regler. Vi har hele tiden haft et ønske om at nå en fælles løsning. Nu ser vi frem til samarbejdet,” siger partner i Tinytots Debarshi Mukherjee.

SPIA stiller nu med rådgivning til virksomheden i processen med at implementere den nye overenskomst.

”SPIA ser det som en udfordring at sikre samarbejde og overenskomst mellem partnerne. Det handler både om at bevare arbejdspladser og sikre, at børnepasning med internationalt tilsnit sker under ordnede forhold,” siger Annette Foltmann, direktør i SPIA.