Pressemeddelelse

FOA indgår overenskomst med PUKs hjemmehjælp

Alle ansatte i hjemmehjælpsvirksomheden PUK er pr. 21. november dækket af den overenskomst, FOA netop har indgået med PUKs hjemmehjælp.

Det private hjemmehjælpsfirma PUK har meldt sig ind i KA Pleje og indgået overenskomst med FOA. Dermed bliver alle ansatte dækket af FOAs overenskomst på området. FOAs formand, Dennis Kristensen, glæder sig over, at virksomhedens ansatte nu er sikret ordentlige arbejdsvilkår.

 

”Vi er glade for det gode samarbejde, vi har oplevet med PUKs hjemmehjælp i forbindelse med indgåelsen af overenskomsten. Det er tale om et seriøst foretagende,” siger Dennis Kristensen.

 

PUKs hjemmepleje har ca. 70 ansatte, og opererer i Gentofte og Lyngby kommuner, hvor de kommer hos knapt 900 borgere.

 

Dennis Kristensen lover, at FOA vil arbejde for, at flere private virksomheder lever op til gældende løn- og ansættelsesvilkår, så man undgår unfair konkurrence på det private marked for hjemmehjælp.

 

”Desværre ser vi en række spillere, der ikke har samme seriøse tilgang til deres ansatte og til opgaverne, som PUKs hjemmehjælp har. Et aktuelt eksempel er DK-pleje, der opererer i Gentofte, Gladsaxe og Herlev. Sådanne virksomheder skaber en unfair konkurrence for ordentlige virksomheder,” siger Dennis Kristensen.