Elever - FOA Frederikssund

Kære elev

Når du er under uddannelse, kan du som elev sagtens blive medlem af FOA Frederikssund.

Vi kan hjælpe dig hvis du skulle støde på udfordringer på din arbejdsplads. Dette kan være i form af ansættelsesvilkår, løn, arbejdstid og meget mere.

Du kan også som medlem få rabat til køb af bøger, se mere på FOA.dk eller tryk på dette link. Du kan også gå direkte ind på www.foabogshop.dk.

Som elev kan du også få indflydelse på dine løn-, ansættelses- og uddannelsesforhold, og som medlem vil du modtage uddannelsestilbud, forbundets fagblad og du kan få en gruppelivsforsikring.

FOA Frederikssund kommer også på skolebesøg i Hillerød, her kan du få svar på dine spørgsmål.
Vi er både på Munkeengen og Milnersvej torsdage i ulige uger.
Milnersvej kl. 10.00 - 11.30
Munkeengen 11.45 - 13.15

Som elev i FOA har du også mulighed for at deltage på de forskellige landselevaktiviteter der er.
Her får du mulighed for at møde andre elever og på denne måde vil I kunne sparre med hinanden og måske få et netværk op at stå.

Lokalt foregår der også elevarbejde, og fanger det din interesse at blive en del af det arbejde, er du velkommen til at kontakte Sanne Johansen fra Social og Sundhedssektoren eller Annette Meller fra Pædagogisk sektor, der har med eleverne at gøre. Du kan kontakte dem ved at ringe på tlf. 46 97 12 00.

I venstre side her på forsiden er der en grå bjælke med en masse informationer til dig som elev og vi håber det vil hjælpe dig til at få svar på eventuelle spørgsmål du har ellers er du velkommen til at ringe til os på tlf. 46 97 12 00.