Her på siden kan du finde inspiration og læsestof om kost.
Rapporten har kortlagt arbejdet med kost i daginstitutioner gennem undersøgelser blandt kommuner, institutionsledere, pædagogisk personale og køkkenpersonale. Undersøgelsen er gennemført i november 2016 af Bureau 2000 efter ønske fra FOAs Pædagogiske Sektor og Kost- og Servicesektor. Kost i daginstitutionerne (pdf)
Til daginstitutioner og skoler har Fødevarestyrelsen udarbejdet anbefalinger til sunde madordninger. Anbefalinger for frokostmåltidets ernæringsmæssige kvalitet til børn i daginstitutioner De officielle kostråd og meget mere: altomkost.dk
Claus Meyer, kok og iværksætter: Madglæde, en kogebog til dagplejen Marthas Måltider – Kogebog for daginstitutioner og familier Nikolaj Løngreen, kok og køkkenleder Gyldendal 2010
"Mad i andre lande" på foa.dk er udarbejdet i samarbejde med Bureau2000 og FOA.