Pædagogisk assistent uddannelsen (PAU) 

Med uddannelsen til pædagogisk assistent bliver du god til at planlægge og igangsætte pædagogiske aktiviteter, og du får et teoretisk fundament og faglighed i dit arbejde med at motivere, støtte og yde omsorg overfor børn, unge og voksne.

Sådan bliver du pædagogisk assistent

Pædagogiske assistenter anbefaler uddannelsen

Dorthe, Maria og Lone har alle taget uddannelsen som pædagogisk assistent, og nu anbefaler de andre at gøre det samme. Hør deres oplevelser af uddannelsen i 3 videoer.

Er du elev?

Som elev vil du sikkert støde på mange spørgsmål under din uddannelse. Det er ikke altid let at gennemskue, hvordan du er stillet. Uanset hvad, er det altid rart at tale med en, der kender reglerne. Du kan altid komme til FOA og få hjælp. Vi er der for at give dig en tryg hverdag og sikre dig de bedste uddannelses– og arbejdsforhold.

Noget for dig?

Uddannelsen til pædagogisk assistent er oplagt for dig, der gerne vil arbejde med børn, unge eller voksnes udvikling og trivsel. 

Den kan også give dig et fagligt løft, hvis du er ufaglært og allerede arbejder på området, for eksempel som pædagogmedhjælper eller dagplejer. 

Pædagogiske assistenter har en særlig faglig profil indenfor:

Bliv medlem af FOA

- og få en stærk partner i din elevtid og dit arbejdsliv

Andre hjemmesider om uddannelsen som pædagogisk assistent