Pædagogiske assistenter anbefaler uddannelsen

Gør som Dorthe, Maria og Lone – uddan dig som pædagogisk assistent. De arbejder henholdsvis som dagplejer, på et Bo- og aktivitetstilbud og i vuggestue/børnehave. Fælles for dem alle tre er, at de har taget uddannelsen som pædagogisk assistent og nu anbefaler andre at gøre det samme. 

Uddannelsen som pædagogisk assistent har givet Dorthe, Maria og Lone ny viden, styrket deres pædagogiske kompetencer og givet dem et selvtillidsboost. De har alle fået bekræftet, at det de i forvejen gjorde på deres arbejde, var det rigtige, men nu har de fået en teoretisk forståelse for, hvorfor det virker, samt nogle værktøjer til at justere diverse aktiviteter og tiltag i hverdagen, så de bliver tilpasset deres konkrete målgruppe.

Til sammen arbejder de både med børn, unge og senhjerneskadede – og de har alle haft stor gavn af uddannelsen trods vidt forskellige arbejdsområder. Som pædagogisk assistent bliver du nemlig uddannet til både at arbejde med børn og unge i daginstitutioner, dagplejen, skoler og fritidsordninger samt med børn og voksne med særlige behov på bl.a. bosteder, døgninstitutioner og specialskoler.

Hør de 3 kvinders vej til at blive pædagogisk assistent og deres oplevelser af uddannelsen i videoerne nedenfor.