Særligt til tillidsvalgte

Fordele ved FOA

Dine kolleger har mange fordele ved, at være medlem af FOA. Se dem her og få gode argumenter til at organisere dine kolleger.

Det, der er vigtigt for den ene, kan være mindre vigtigt for den anden.  Husk derfor, at der er flere - og forskellige fordele ved være medlem.

For den ene kan det være solidaritet og fællesskab, der gør at de er medlem. For den anden overenskomstrettigheder og løn. Og for den tredje kollega kan det være gode tilbud, der lokker.

Som TR skal du være opmærksom på, at dine kolleger kender fordelene. Prioritér og giv dig tid til at lytte til, hvor dine kolleger er i livet og orientér dem, om de fordele, der er meste relevante for lige netop dem.

For dig, som TR, er det et godt fundament at kende FOAs fordele; både når du taler med nyansatte, uorganiserede, og ikke mindst erfarne kolleger, der skal fastholdes i deres medlemskab. 

Her får du en oversigt og en kort beskrivelse af medlemskabets fordele.  Under hver fordel er der link til, hvor du kan læse mere og se flere fordele i samme kategori. Du kan se alle FOAs fælles medlemsfordele her:

Medlemsfordele

Overenskomst og politisk kraft

Juridisk hjælp

Rabatter og oplevelser

Faglig udvikling

Tjek på løn og økonomi

Stærk partner tæt på arbejdet

Et godt arbejdsliv

Pris

Argumenter for særlige grupper

Få mere hjælp til fordele og gode argumenter på siderne:

Forskellen på FOA og de gule  (kræver login)

Tilbud til elever