Kalender

FOA Vendsyssels medlemskalender 2020

I flere år, har alle medlemmer fået en FOA-medlemskalender. Det er de enkelte lokale FOA afdelinger, der bestiller og betaler for medlemskalenderen. Nogle afdelinger udsender ikke en medlemskalender.

I FOA Vendsyssel har vi udsendt en månedskalender.

Vi har tidligere udsendt kalenderen med FOAs fagblad via postvæsenet, men siden 2016 er kalenderen udsendt via vore mange tillidsrepræsentanter.

Vi finder distributionen af kalenderne via tillidsrepræsentanterne for den økonomisk rigtige. Hvis vi skulle udsende kalenderne med postvæsenet - eventuelt indlagt i FOAs fagblad ville koste i ca. 35.000 kr.

Tillidsrepræsentanterne får her i oktober en mail hvorfra de kan bestille det antal kalendere de skal have for at alle FOA Vendsyssels medlemmer på arbejdspladserne kan få en kalender. I oktober/november kan tillidsrepræsentanterne afhente kalenderne i FOA Vendsyssel og derefter dele dem ud.

For de af vore medlemmer, som ikke har en tillidsrepræsentant eller er ledige, er det muligt at hente en kalender på vores kontorer i Brønderslev og Hjørring fra midt i  oktober.

Mange hilsner

 


Lagt på den 10.10.2019

Senest redigeret den 10.10.2019 af Jesper Sønderkjøge, faglig konsulent