Lille guide til FOA/KLS's FYS-fond. Hvad, hvem og hvordan søger du? Få svar her.

FOA/KLS FYS-fond: Få økonomisk støtte til behandlinger

Som medlem af FOA/KLS kan du få økonomisk støtte til lægeordineret behandling hos fysioterapeut samt behandling hos kiropraktor og fodterapeut.

Hvem kan få støtte?

Du skal være medlem af FOA/KLS for at søge om i alt 1.500,00 kr. pr. kalenderår. Ordningen omfatter ikke pensionistmedlemmer, som ikke bidrager til fonden via deres kontingent.

Hvad kan du få støtte til? 

Der kan kun ydes støtte til behandlinger hos fysioterapeuter, fodterapeuter og kiropraktorer som er tilknyttet den offentlige sygesikring.
Vær opmærksom på, at der gives støtte til behandlinger. Ikke til fx indlæg, bøjler, ortopædiske sko, støttestrømper, pedicure, sportstape etc.

Sådan søger du:

Du kan hente et ansøgningsskema eller du kan kontakte os pr. mail kls@foa.dk eller telefonisk 46 97 15 00 – og få tilsendt ansøgningsskemaet til Min post. der er din FOA-Postkasse.

Hent ansøgningsskema

Ansøgningsskemaet returneres til KLS via din personlige elektroniske FOA-Postkasse. Sammen med ansøgning vedlægges dokumentation/kvittering for egenbetalingen.

Der kræves lægehenvisning til fysiurgisk behandling men ikke til fodterapi og kiropraktor.

Når vi har modtaget din ansøgning og din dokumentation sender vi dig en bekræftelse på, at vi har modtaget disse, og om din ansøgning kan imødekommes.

Er du berettiget til at få økonomisk støtte, vil du modtage dine penge i løbet af 4 uger.

Om ordningen:

FYS-Fonden er oprettet efter generalforsamlingsbeslutning i 2008. Fonden er kontingentfinansieret og yder økonomisk støtte til egenbetalingen ved fysioterapeut- og fodterapeutbehandlinger, samt lægeordineret fysiurgisk behandling. 

 

Da vi gerne vil beskytte dine persondata på den bedste mulige måde, kan vi desværre kun modtage dit ansøgningsskema via din FOA-postkasse:

Min post

Få besked, når der er svar fra os

Har vi din e-mailadresse eller dit mobilnummer? Så får du besked, når der er post til dig i postkassen. Du kan tjekke, om dine kontaktoplysninger er korrekte og evt. ændre dem på her:

Ret personoplysninger

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til Min post - FOAs digitale postkasse, kan du henvende dig her:

Telefon: 46 97 25 91

Mandag-torsdag: 09.00-16.00
Fredag: 09.00-12.00
Telefon: 46 97 10 10
Mandag-fredag: 16.00-20.00