Torlilla de calabacin
Antal: 20 børn
Ingredienser:1.2 kg hakket kalv og flæsk1 lille spsk. Saltpeber6 fed pressede hvidløg6 kviste salvie4 kviste persille8 æg200 g. Rasp3-4 dl. Mælk
Fremgangsmåde:Rør farsen sej med hvidløg og salt. Tilsæt rasp, æg og mælk så farsen bliver passende lind. Krydderurterne der er finthakkede røres i og farsen hviler ca. 30 minutter. Nu formes farsen til små kødboller, der steges i olie på panden. Ryst panden ind imellem så kødbollerne holder den runde form.
Ingredienser:20 bøftomater4 fed hvidløg4 løg4 spsk. Paprikaoreganoolivenolieevt. bouillon
Aurora López benytter en helt simpel opskrift til 100 børn: 8 kg tomat, 2 kg løg, olivenolie og salt.Det vigtige er at koge det en hel time og bruge gode tomater og en god olie. Serveret medbåndspaghetti er det en sikker succes hos børnene.