Seniorklub - FOA Roskilde

FOA Roskilde’s Seniorklub er et medlemstilbud til førtidspensionister, efterlønsmodtagere og folkepensionister.

Seniorklubbens aktiviteter:

Alle medlemmer af FOA Roskilde, der forlader arbejdsmarkedet for eksempel på grund af sygdom, går på efterløn eller på folkepension, og lignende, kan blive medlem af klubben.
Betingelsen for at deltage i klubbens arrangementer er, at du er medlem af fagforeningen, og betaler et årligt kontingent på kr. 264,- (er du ikke folkepensionist, skal gruppelivsforsikring tillægges)

Hvis du har ægtefælle/samlever der ønsker at deltage i seniorklubbens arrangementer, betales et årligt kontingent på kr. 200,- for dem.

Som medlem af seniorklubben har du følgende fordele:

  • Du kan deltage i Seniorklubbens arrangementer, rejser, udflugter og meget mere. Se under aktiviteter for seniorer eller se vores program for året her:

        Aktiviteter efterår 2021

  • Du kan deltage i FOA Roskilde’s arrangementer til medlemspris, for eksempel teaterture, børneteater, børneudflugter, juletræ med mere. Ved børnearrangementer kan man tage børn og børnebørn med.
  • Du kan leje FOA’s sommerhuse til medlemspris.
  • Du modtager hovedforbundets fagblad.
  • Du kan modtage afdelingens nyhedsbrev - hvis vi har din e-mail-adresse. Ellers kan du læse det her.

Klubben får et årligt tilskud fra FOA Roskilde. Herved kan arrangementerne afholdes mod en mindre betaling.

Ønsker du medlemskab af klubben kan indmeldelsesblanketten sendes til kasserer Sonja Schultz, Kastrupvej 87, Allindelille, 4370 Store Merløse. Telefon 57 60 05 36.