FOA Nordjylland anbefaler Tjenestemændenes Forsikring
Læs mere, beregn selv din pris, eller bliv kontaktet af din lokale forsikringstillidsmand, som du finder via klik på billede eller via link.

TJM Forsikring

Som medlem af FOA Nordjylland kan du blive en del af TJM Forsikrings attraktive forsikringsfællesskab. TJM Forsikring hed tidligere Tjenestemændenes Forsikring, men i dag skal man ikke være tjenestemand for at blive kunde. Men du skal stadig være medlem af en udvalgt fagforening, herunder FOA Nordjylland.

TJM Forsikring er grundlagt af faglige organisationer med det formål at tilbyde medlemmerne de bedste forsikringer til de skarpeste priser. Flere af TJM’s forsikringer er kåret som ”Bedst i test” af Forbrugerrådet TÆNK.

Som kunde i TJM Forsikring får du:

  • Hurtig og effektiv hjælp, når skaden er sket
  • Personlig betjening af din lokale forsikringstillidsmand
  • Adgang til attraktive medlemsfordele
  • Mulighed for at booke skønne ferieboliger på favorable vilkår
  • Årlig bonus fra TryghedsGruppen – uanset skader.


Og når du er medlem af FOA Nordjylland og kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder.

TJM Forsikring har Danmarks mest tilfredse forsikringskunder

TJM Forsikring har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder, bl.a. fordi rådgivning og kundeservice prioriteres højt. Samtidig betyder den begrænsede kundekreds, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers. Dertil kommer, at der ikke er nogen aktionærer, der skal honoreres.

Personlig rådgivning af din lokale forsikringstillidsmand
TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får din egen lokale forsikringstillidsmand, som kan hjælpe med at finde frem til de forsikringer og dækninger, der passer til dig og dit liv her og nu. Forsikringstillidsmanden hjælper også med alt det praktiske i forbindelse med køb af forsikringer mv. Forsikringstillidsmændene er fordelt over hele landet, så er der altid én i nærheden af dig.

Bliv en del af en stærk familie
TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler.

Sådan kommer du videre
Læs mere, beregn selv din pris, eller bliv kontaktet af din lokale forsikringstillidsmand, som du finder på:

https://tjm-forsikring.dk/foanordjylland

 

Kontakt

Kontakt TJM Forsikring

Som medlem af FOA Nordjylland kan du og din familie blive rigtig godt forsikret i TJM Forsikring.

Læs mere her


Lagt på den 06.01.2022

Senest redigeret den 19.01.2023 af imks024@foa.dk