Svar fra Det Konservative Folkeparti

Jeg har tidligere givet udtryk for, at jeg ikke tror det er en fejl at pædagogmedhjælperne ikke er nævnt, jeg er selvfølgelig lidt "farvet" ide min kone de sidste 19 år har været pædagogmedhjælper. I alle de politiske udvalg jeg har siddet må jeg desværre erfare at der fra A og Sf side altid har været et ønske/krav om faguddannet personale, dette anser jeg også en medarbejder som i 19 år har været pædagogmedhjælper.

Hvis vi endelig skal være realistiske, så kan jeg heller ikke se at denne faggruppe kan undlades idet der simpelthen ikke er pædagoger nok til de fremtidige stillinger, med mindre bagtanken er at de pædagoger som der naturligt vil bliver tilovers i forbindelse med den nye skolereform skal tilbydes anden ansættelse , som erstatning for mange af vores pædagogmedhjælper.

Håber jeres kamp lykkedes, således at det ikke bliver muligt at tørre den nye personale situation af på dine medlemmer.

Ud fra min baggrund kan jeg , som jeg tidligere har beskrevet, ikke se at pædagogmedhjælperne kan undværes, de er en naturlig del af den fremtidige personalestruktur i SFO/skoleområdet, og jeg vil med "næb og kløer" kæmpe for denne personalegruppe.

Med venlig hilsen
Peter E. Nilesen (C)
1. Viceborgmester &
Socialudvalgsformand

Gå tilbage