Lav demo-bannere og skilte i FOA Århus

Deltagere i demonstrationen 5. februar for at bevare store bededag kan i hele uge fem lave bannere og skilte i fagforeningen.

”Fingrene fra vores fridag!”, ”Hvilken fridag næste gang?”, ”Det er ikke OK!” 

Mulighederne er mange - ja kun fantasien sætter grænser - for bannere og skilte, der viser, at vi vil bevare store bededag, og at regeringen skal blande sig udenom vores overenskomster.  

I uge fem – fra mandag d. 30. januar til fredag d. 3. februar – kan du og dine kolleger lave skilte og bannere, som I kan tage med til demonstrationen 5. februar, hvor Fagbevægelsens Hovedorganisation foran Christiansborg samler lønmodtagere fra hele landet, som vil protestere mod regeringens forslag.

Hos FOA Århus har vi et demo-værksted, som er åbent i fagforeningens åbningstid, og hvor du og dine kolleger kan lave nogle flotte skilte og bannere med klare budskaber – her er masser af materiale, som I kan bruge. I behøver ikke aftale tid, men kan komme, som det passer indenfor åbningstiden.

Vi håber, at du og nogle kolleger tager med den gratis bus, som går fra FOA Århus til Christiansborg d. 5. februar kl. 8.45, og at I forinden vil besøge demo-værkstedet.

Tilmelding til busturen skal ske på aarhusuddannelse@foa.dk.  Skriv dit fulde navn, din fødselsdato, din arbejdsplads og dit mobiltelefonnummer. Du kan tage familie og venner med - skriv blot hvor mange du tager med.

Sidste tilmeldingsfrist er 2. februar kl. 12.

Der må ikke forekomme arbejdsnedlæggelser i forbindelse med demonstrationen.

Få mere info om hvorfor FOA vil bevare store bededag her.