Vilkår for samtykke

Vilkår for kommunikation og samtykkeerklæring om medlemstilbud og -rabatter samt information om events mv.

Samtykket
Med dit ”Ja tak” accepterer du og giver samtykke til, at du gerne vil modtage medlemstilbud og -rabatter samt information om events mv. fra FOA via elektronisk post (e-mail, SMS og lign.), telefon og brev. Sådanne henvendelser fra FOA kan også indeholde en beskrivelse af hvilke fordele, rabatter mv. medlemmer af FOA har på baggrund af aftaler indgået mellem FOA og FOAs samarbejdspartnere om fx følgende produkter/ydelser (se nedenfor). 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.

FOA er ansvarlig for behandlingen af dit afgivne samtykke. Hvis du ikke længere ønsker, at FOA skal have dit samtykke i forhold til som beskrevet ovenfor, kan du enten logge på "Mit FOA" og rette dit samtykke, eller kontakte din lokale FOA-afdeling, der kan trække samtykket tilbage i medlemssystemet. Er du ikke medlem af FOA, kan du sende en mail til samtykke@foa.dk


Hvilken information, tilbud og rabatter siger du ”Ja tak” til?
Med dit samtykke vil du modtage information og tilbud fra FOA og FOAs lokale afdelinger (se nedenfor) om arrangementer udbudt af FOA, FOAs lokale afdelinger, FOAs samarbejdspartnere (se nedenfor) eller i samarbejde med disse. 

Du vil også modtage information om medlemsfordele fra FOA og FOAs lokale afdelinger.

Du vil også modtage information og tilbud på de produkter og ydelser som FOAs samarbejdspartnere tilbyder, fx rejser, ferieophold, forsikring, bank, forlystelsesparker, hårde hvidevarer, benzin, tøj, brugsgenstande, mm.

Hvem har du givet dit samtykke til?
Med dit samtykke har du sagt ”Ja tak” til at modtage medlemstilbud og -rabatter samt information om events mv. som beskrevet i samtykket og fra og for følgende:

  • FOA, Staunings Plads 1-3, 1790 København V, cvr-nummer:  46024516.
  • FOAs lokale afdelinger. Du kan finde en oversigt over alle FOAs lokale afdelinger her.
  • FOAs A-kasse, Staunings Plads 1-3, 1790 København V.
  • FOA, FOAs lokale afdelinger og FOAs A-kasse på vegne af FOAs, FOAs lokale afdelingers og FOAs A-kasses til enhver tid værende samarbejdspartnere (se nedenfor). 

Hvem samarbejder FOA med?
FOA samarbejder med

Der kan også være lokalt forhandlede aftaler, som kun er gældende de medlemmer fra den lokale afdeling, der har indgået aftalen. Du kan finde en oversigt over alle FOAs lokale afdelinger her.