Se og ret dine personoplysninger

Du kan få endnu mere ud af dit medlemskab, hvis vi har registreret de korrekte data om dig. Derfor er det vigtigt at du tjekker og retter dine oplysninger, når du fx skifter job, dimitterer eller bliver ledig.

Tjek dine medlemsdata og vind lidt luksus i hverdagen!

Har du opdateret din nuværende mailadresse og telefonnummer? Eller har du skiftet stilling eller arbejdsplads uden at fortælle det til FOA?

Det er vigtigt for dig og for FOA, at dine oplysninger står helt korrekt i medlemssystemet. Så kan vi nemlig bedre rådgive dig ud fra din situation og sende dig specifik information om dine løn- og ansættelsesvilkår.

Logger du på og tjekker dine data, så deltager du samtidig i lodtrækningen om en gavekurv med lækre specialiteter fra Interflora (værdi: 500 kr.).

Vi trækker lod om 1 gavekurv hver uge blandt alle deltagende, og vinderne får direkte besked. Konkurrencen varer indtil 1. april 2024.

Du kan måske få nedsat dit kontingent som elev

Er du allerede medlem af FOA og er startet på uddannelse, er det vigtigt, at du opdaterer dine uddannelsesoplysninger. Så tjekker vi nemlig, om du kan få et lavere kontingent.

Har vi dit mobilnummer og/eller din e-mailadresse?

FOA sender digital post til dig, som du har pligt til at læse. Du får besked pr. mail eller sms, når der er post til dig, hvis vi har din e-mailadresse og/eller dit mobilnummer.

Dine medlemsdata er vigtige

- både for dig og for FOA