Jobsøgning

FOAs jobformidling

Hvis du er ledig eller ønsker at skifte job, kan du tilmelde dig FOAs jobformidling, der formidler både korte og længere vikariater fra arbejdspladserne i FOA Odenses 5 kommuner. Du har gennem jobformidlingen mulighed for at lære nye arbejdspladser at kende, afprøve andre arbejdsformer og ikke mindst gøre dit ansigt og dine evner kendt på de mange arbejdspladser. Jobformidlingen er et frivilligt tilbud til medlemmer af faglig afdeling og der er mulighed for at tage individuelle hensyn, hvis der er behov for det. Du kan læse mere i pjecen om FOAs jobformidling, som du kan hente her. Hvis du er interesseret i at høre mere om FOAs jobformidling, kan du kontakte os på tlf. 46 97 18 00.

 

Driller ansøgningen

Er det mange år siden, at du sidst har skrevet en ansøgning eller synes du bare at ordene driller, så kan du, som medlem af faglig afdeling, få hjælp og vejledning hos FOA Odense. Ring og aftal tid på tlf.  46 97 18 00.

 

FOA Job

FOA Job er FOAs egen jobdatabase på internettet. FOA Job er et tilbud til dig, der søger nyt job, uanset om du er ledig eller har job. Du kan både søge job inden for og uden for FOAs jobområder. Systemet bag FOA Job er et af de mest avancerede på markedet og er kendetegnet ved, at det er enkelt at bruge, kan lave både simpel jobsøgning og jobsøgning med CV. Systemet retter selv eventuelle stavefejl og kan også søge bredere end det du direkte har bedt om. Som medlem af FOA kan du også få adgang til FOA Jobs CV administration og Jobagenten, der matcher dit CV med ledige stillinger og automatisk giver dig besked på e-mail, når en ledig stilling matcher dit CV. Prøv hvor let det er ved at følge linket i højre side.