Bubber og Julie Bertelsen i Cirkus Arena

Cirkus Arena - UDSOLGT

Kom SUPER billigt i Cirkus Arena med FOA Odense

Info om arrangementet

Kursusnummer: 9998-23-25-19
Tid: til
Sted: Odense Dyrskueplads, Broløkkevej 2, Odense SV
Pris: Medlemmer kr. 75- Ledsagere kr. 135

Dankort   Electron   JBC   Maestro   Mastercard   Visa
Ledige pladser Ingen ledige pladser
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

 

Aktivitetsudvalget har lavet en fantastisk aftale med Cirkus Arena, så vores medlemmer kan komme i cirkus til langt under halv pris!
(Normalprisen er 270 kr. pr billet!)

 

Succes-duoen Bubber og Julie er tilbage i manegen i 2023, når Cirkus Arena atter hæver niveauet for cirkusartisteri i Danmark og præsenterer supercirkus i verdensklasse med årets mest spektakulære familieforestilling "Cirkus ifølge Bubber og Julie 3"!

 

Sammen med Bubber og Julie vil I opleve prisbelønnede verdensartister, smukke heste og duften af savsmuld - dét er rigtig cirkus!

  

Se den verdensberømte jonglør Michael Ferrari, som har sat flere verdensrekorder i Guinness World Records for sin evne til at holde mange bolde i luften - selv når lyset går ud. Glæd dig også til at blive imponeret af Steven Ferrari, som er en af de hurtigste til at gå linedans.

 

Højt oppe i teltets kuppel vil du kunne se linedansertruppen Ortiz, som både cykler, springer og går i luften som en 3-mands pyramide på line. Den balancerende troup Ortiz skal også udføre det farefulde artistnummer "Dødshjulet", hvor artisterne løber både indeni og udenpå to store roterende hjul.

 

Oplev cirkusverdenens stærkeste par Duo Costache, når de svinger rundt i teltets top og bærer hinanden med tænderne, se smuk akrobatik og nyd Julie Berthelsens skønne sangstemme.

 

I 2023 får vi også besøg af Cirkus Arenas husklovn Jimmy Folco, og ikke mindst den nervepirrende knivkaster og den imponerende tryllekunstner, der har et par fantasifulde tricks i ærmet. Der bliver masser at tale om bagefter!

 

Der er lagt op til 2,5 timers imponerende underholdning, der samler hele familien om en morsom og livsbekræftende oplevelse, når Cirkus Arena kommer til Dyrskuepladsen i Odense fredag den 14. april 2023.

 

Aktivitetsudvalget har købt 400 billetter, der sælges efter først-til-mølle princippet