Lokalaftaler - FOA Nordsjælland

Er der en forhåndsaftale eller lokalaftale på din arbejdsplads?

FOA Nordsjælland og vores tillidsvalgte har indgået en lang række lokalaftaler i forlængelse af vore landsdækkende overenskomster.

Lokalaftaler har ofte til formål, at beskrive lokale forhold omkring løn- og ansættelsesvilkår, så de generelle overenskomster og rammeaftaler kan fungere på den enkelte arbejdsplads.

Lokalaftaler kan have lige så stor betydning for din hverdag, som de generelle overenskomster. Derfor er det vigtigt at kende de vilkår, der gælder på din arbejdsplads eller på den arbejdsplads, du måske vil søge nyt job på.

Derfor har vi valgt at gøre det let for dig, at finde alle de lokalaftaler vi har indgået. Både dem der dækker din arbejdsplads, men også alle andre arbejdspladser i vore syv kommuner og i vores del af Hovedstadsregionen.

Vi har samlet lokalaftalerne i en database. Du vil kunne søge blandt alle aftaler, eller du kan indsnævre din søgning ud fra følgende kriterier:

  • Kommune/Region
  • Sektor
  • Aftaletype

HUSK:
DU HAR KUN INDFLYDELSE PÅ DIN LOKALAFTALE, HVIS DU ER MEDLEM AF FOA NORDSJÆLLAND


HUSK OGSÅ:
Du kan læse alle FOA Nordsjællands lokalaftaler her på hjemmesiden.

Men hvis du ønsker at få rådgivning om lokalaftalerne eller f.eks. have tjekket om din løn passer i forhold til de lokalaftaler der gælder for dig, kræver det, at du er medlem af FOA Nordsjælland. Du kan melde dig ind her:

Bliv medlem