Kurser/aktiviteter efterår 2021

Velkommen til FOA Nordsjællands kurser og aktiviteter, som er gratis for medlemmer af FOA Nordsjælland.

Kære deltager

I løbet af tilmeldingen skal du bruge dit NemID 1 gang og efterfølgende opretter du dig, som bruger, med dit eget login.

Driller det eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for hjælp - du kontakter Lykke Larsen på tlf. 46 97 33 62.

Parkering foregår i Stutmesterparken, på FOA parkering via Stutmestervej.Virtuelle PenSam medlemsmøder

PenSam vil fra efteråret 2021 afholde virtuelle medlemsmøder. Bl.a. vil der være et virtuelt seniormøde for dig, der er over 59 år, som vil forberede dig godt på din pension.

Her vil du høre om de økonomiske muligheder, du har, når du vælger at trække dig tilbage fra arbejdsmarkedet. Du vil høre om din pension i PenSam (løbende udbetalinger og engangsudbetalinger), efterløn, folkepension, ATP og lønmodtagernes dyrtidsfond.

Der kommer nærmere information om PenSams virtuelle medlemsmøder i efteråret 2021.


Fagets dag 26. november 2021

I FOA Nordsjælland fejrer vi Fagets Dag den 26. november. Det er en dag, hvor vi sammen med vores kolleger på social- og sundhedsområdet i hele Danmark hylder fagligheden og den utroligt vigtige velfærdsopgave, som I løser sammen med jeres kolleger.

Traditionen tro afholder FOA Nordsjælland banko for sektorens medlemmer, og i år gentager vi succesen fra sidste år med ”virtuel banko” med mange spændende gevinster. Så sæt kryds i kalenderen, og du vil få nærmere information i løbet af efteråret.

 

 

Biograftur

Tid: til

Sted: Cafe Slotsbio, Frederiksværksgade 11 C, Hillerød