Video: Medlemsfordele hos os

FOA Nordjylland bringer her korte videoer om det der især gør en forskel for dig som FOA-medlem.

Se og hør, hvilke medlemsfordele du kan se frem til hos os i FOA Nordjylland. Vi håber, at du allerede kender til de fleste fordele, og at du vil dele din viden med dine nyeste FOA-kolleger.

I Malaga med TJM og FOA Nordjylland

At være medlem af FOA Nordjylland og TJM Forsikring giver fordele - en af dem er, at du kan holde ferie i en lejlighed i Malaga. 

Du kan få hjælp hos FOA

Vidste du, at du som FOA-medlem har mulighed for at få hjælp til ansættelsesmæssige forhold.

Tidlig indsats er vigtig

Kontakt din arbejdsmiljørepræsentant, din tillidsrepræsentant eller FOA Nordjylland, hvis du mistrives, har stress eller helbredsproblemer. 

Har du styr på din ferie?

Alle har efter ferieloven ret til at holde 5 ugers ferie og kan have andre rettigheder, fx feriefridage med løn. Ved tvivl, så kontakt os.

Få en FOA-bisidder med

Bliver du sygemeldt, så er TR, AMR og FOA med til at støtte og vejlede dig - det kan bl.a. være som bisidder ved en sygesamtale.

FOA - mange gode fordele

I FOA Nordjylland har vi rigtig mange gode tilbud om spændende aktiviteter. Det er fx arrangementer som Fårup Sommerland, Zoo og juletræ.

TR er FOA på din arbejdsplads

Tillidsrepræsentanter (TR) og arbejdsmiljørepræsentanter (AMR) taler din sag og arbejder for, at du og kollegerne har gode arbejdsforhold.

Har I brug for et arbejdspladsbesøg?

Alle medlemmer har mulighed for et arbejdspladsbesøg. Vi kan komme og fortælle om løn, pension, ferie, barsel eller det emne I ønsker at tale om. ...

Brug for hjælp til en seniorordning?

Vi hjælper rådgiver gerne, hvis du overvejer at indgå aftale om en seniorordning.