Medlemskab

Hvis du er pensionist, efterlønner eller førtidspensionist, og du er medlem af fagforeningen FOA, kan du være med i Seniorklubben.

Du skal opfylde to kriterier for at være med i Seniorklubben i Herning: 

  • Du skal være pensionist, efterlønner eller førtidspensionist (uanset alder)
  • Du skal være medlem af fagforeningen FOA eller være inviteret som ledsager til et medlem

Når du bliver efterlønner eller pensionist er det vigtigt, at du forbliver medlem af fagforeningen. Hvis du først melder dig ud, kan du ikke melde dig ind igen, og kan altså heller ikke blive medlem af Seniorklubben. 

Pris for medlemskab

Det koster kr. 200,- om året at være med i Seniorklubben + dit kontingent i FOA Midt- og Vestjylland. (Se nedenfor). Derudover vil der også være deltagerbetaling på udflugter. 

  • Folkepensionister har et kontingent til FOA Midt- og Vestjylland på kr. 22,06 pr. måned, der opkræves som kr. 264,72 i januar måned 2024.
  • Førtidspensionister har et kontingent til FOA Midt- og Vestjylland på kr. 31,56 pr. måned, der opkræves som kr. 378,72 i januar måned 2024. (Det er inklusiv gruppelivsforsikring). 

Medlemmer af Seniorklubben kan invitere ægtefælle/samlever eller ledsager til at være med i Seniorklubben. Ledsagere betaler også kr. 200,- om året, plus deltagerbetaling til udflugter. 

Aktiviteter 

Vi mødes ca. hver anden mandag, hvor vi enten tager på udflugt eller samles i Salen i kælderen i FOA Midt- og Vestjyllands lokaler i Herning. Du kan finde en oversigt over vores aktiviteter på FOA Midt- og Vestjyllands hjemmeside under Aktivitetskalenderen. 

Gå til Seniorklubbens aktivitetskalender

 
Det er også muligt at deltage i nogle af FOA Midt- og Vestjyllands generelle arrangementer. Det gælder for de seniorklubmedlemmer, der samtidig er medlem af fagforeningen FOA.  

Gå til FOA Midt- og Vestjyllands aktivitetskalender