Medlemskab

Hvis du er pensionist, efterlønner eller førtidspensionist, og du er medlem af fagforeningen FOA, kan du være med i Seniorklubben.

Du skal opfylde to kriterier for at være med i Seniorklubben i Herning: 

  • Du skal være pensionist, efterlønner eller førtidspensionist (uanset alder)
  • Du skal være medlem af fagforeningen FOA eller være inviteret som ledsager til et medlem

Når du bliver efterlønner eller pensionist er det vigtigt, at du forbliver medlem af fagforeningen. Hvis du først melder dig ud, kan du ikke melde dig ind igen, og kan altså heller ikke blive medlem af Seniorklubben. 

Pris for medlemskab

Det koster kr. 150,- om året at være med i Seniorklubben + dit kontingent i FOA Midt- og Vestjylland. Derudover vil der også være deltagerbetaling, når vi tager på udflugt. Fra den 1. januar 2024 stiger kontingentet til kr. 200,00 for både medlemmer såvel som for ægtefæller/samlevere eller ledsagere.

  • Folkepensionister har et kontingent til FOA Midt- og Vestjylland på 20,50 kr. pr. måned, der opkræves som kr. 246,- hvert år i januar måned
  • Førtidspensionister har et kontingent til FOA Midt- og Vestjylland på 29,50 kr. pr. måned, der opkræves som kr. 354,- hvert år i januar måned (Det er inklusiv gruppelivsforsikring). 

Medlemmer af Seniorklubben kan invitere ægtefælle/samlever eller ledsager til at være med i Seniorklubben. De betaler også kr. 150,- om året, plus deltagerbetaling til udflugter. 

Aktiviteter 

Vi mødes ca. hver anden mandag, hvor vi enten tager på udflugt eller samles i Salen i kælderen i FOA Midt- og Vestjyllands lokaler i Herning. Du kan finde en oversigt over vores aktiviteter i Det lille FOA-blad eller i vores online aktivitetskalender. 

Gå til Seniorklubbens aktivitetskalender

 
Det er også muligt at deltage i nogle af FOA Midt- og Vestjyllands generelle arrangementer. Dette gælder for de seniorklubmedlemmer, der samtidig er medlem af fagforeningen FOA.  

Gå til FOA Midt- og Vestjyllands aktivitetskalender