Gratis kursus i digitale værktøjer - start 3. oktober

Har du et ønske om at blive bedre til at bruge din PC, computer, mobiltelefon, iPad m.v. - SÅ er her et godt tilbud til dig

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Frederiksberg VUC & STX, Falstersvej 3-5, 2000 Frederiksberg
Målgruppe: FOA-medlemmer i arbejde, som ønsker undervisning i digitale værktøjer
Tilmeldingsfrist: Tirsdag 29. august Tilmeld dig her

FOA/KLS og Frederiksberg VUC & STX tilbyder et gratis kursus, hvor du får undervisning i brugen af digitale værktøjer - 10 tirsdage, kl. 15.30-17.30 - fra 3. oktober - 12. december (minus tirsdag 17. oktober i efterårsferien)

Vil du gerne:

-Blive bedre til at bruge din telefon/smartphone

-Vide mere om digital kommunikation som for eksempel at håndtere mails og nyhedsbreve.

-Kende til flere IT-hjælpemidler, der kan hjælpe dig med at læse og skrive, oprette formularer eller automatisere arbejdsgange.

-Være bedre til at søge relevant viden på nettet som for eksempel instruktionsvideoer og anvende avancerede søgemetoder.

-Have grundlæggende viden om digitale værktøjer som for eksempel Office 365 (Teams, OneDrive m.m.) eller de forskellige Google apps (Google-drev, Gmail m.m.).

-Vide mere om datasikkerhed, privatliv på nettet og persondata.

Så er det her kurset for dig!

Udbyttet af kurset kan du både bruge i din jobfunktion og i dit privatliv. Sammen med dig og resten af holdet planlægger vi et kursus, hvor der tages udgangspunkt i de IT-opgaver, som I gerne vil blive bedre til. Bemærk at der undervises på flere niveauer - og at underviseren på første undervisningsgang afdækker hvilke undervisningsniveau, I hver især skal starte på.