Med FOA i Cirkus

UDSOLGT: De 1000 billetter blev i år solgt på blot 45 minutter. Vi vil til næste år undersøge, om det er muligt at udbyde endnu flere billige billetter til salg.

Vi har nu fået alle detaljer på plads, og datoen for den årlige cirkusforestilling er fastsat til:

Fredag den 29. juni 2012 kl. 19.00

Sted
Dyreskuepladsen på Knivholt, Hjørringvej 180 i Frederikshavn.

OBS: Vedrørende billetsalg
Der sælges i alt 1000 billetter. Billetterne sælges efter "først til mølle" princippet fra og med onsdag den 13. juni 2012 kl. 10.00.

Der er mulighed for at købe billetter ved personligt fremmøde i afdelingen eller via telefon. Det er ikke muligt at bestille billetter via mail. Der vil typisk være kø i afdelingen og på telefonerne, når billetsalget starter. Møder du op i afdelingen den 13. juni, sørger vi denne dag for en kop kaffe/the og lidt sødt til ganen imens du venter.

Billetpris
Billetpris, almindelig billet, børn/voksen: kr. 65,- pr. stk. (Vi modtager ikke Dankort, kun kontant betaling).

Logebilletter
Da vi sidste år oplevede problemer med at administrere logepladserne i teltet, sælges der ikke særlige logebilletter i år. I år sælges der kun én type billet, og der er således frit sædevalg i hele teltet.

Sidste frist
For at afhente og betale reserverede billetter er den 27. juni kl. 12.00. Herefter vil uafhentede billetter blive solgt.

Værd at vide
Da vi først har modtaget kontrakten og datoen vedrørende cirkusforestillingen den 23. april, har det i år ikke været muligt at annoncere salget af billetter i lokalbladet FAGET. Næste nummer af FAGET rammer tidligst medlemmernes postkasse den 23. juni, en lille uges tid før forestillingen. Forestillingen annonceres i stedet via SMS, her på den lokale hjemmeside, via opslag i afdelingen samt via arbejdspladsopslag.