Stresskursus

Hvad er STRESSKURSET?

Stresskurset er et nemt onlinekursus, og det er en slags "3-i-1 pakke" fuld af vigtig stresshjælp i form af tekst, lydfiler og øvelser. Kurset giver dig overskuddet tilbage og glæde og nærvær i hverdagen igen. Og du lærer bedre vaner og at fungere på en mere "langtidsholdbar" måde uden stress.

Hvis stress eller manglende overskud er blevet en del af din hverdag, kan STRESSKURSET hjælpe dig med at få stressen væk og komme tilbage på sporet. 

Hvem står bag STRESSKURSET?

Jeg hedder Malene Sundorph, og siden 2008 har jeg som psykolog haft det privilegium at få lov til at hjælpe stressramte med at få det bedre igen. Det er blevet til rigtig mange samtaleforløb, og jeg har nu samlet alle de vigtigste emner og redskaber derfra i én samlet pakke, som er blevet til Stresskurset.

40 % RABAT til FOA Bornholm

Som medlem af FOA Bornholm får du en særlig RABAT på 40% med rabatkoden "FOABORNHOLM". 

Sådan gør du

Det er meget nemt at komme i gang. Du starter med at tilmelde dig og betale (husk rabatkoden!) via hjemmesiden https://malenesundorph.dk/stresskursus/

Når du har gjort det, får du nogle mails fra mig. Der er et par praktiske mails med velkomst og kvittering for betaling. Og så er der den vigtige mail, som er mailen med dine login-oplysninger til STRESSKURSET. I mailen med login-oplysninger er der en knap, der hedder "få adgang til dit indhold nu". Den trykker du på, og så er du i gang med kurset og på vej til en bedre hverdag med overskud og uden stress :-)

Spørgsmål eller læs mere

Hvis du har spørgsmål, kan jeg kontaktes på psykolog@malenesundorph.dk eller tlf. 2212 8389. Læs mere om kurset og se et lille smugkig her https://malenesundorph.dk/stresskursus/

Hør Malene fortælle om kurset: