SOSU-hjælper fra Odder vandt julekalenderens store gevinst
Hotel Vejlefjord ligger i smukke omgivelser.

SOSU-hjælper fra Odder vandt julekalenderens store gevinst

Pia Jeppesen vandt et weekendophold på Hotel Vejlefjord i FOA Århus store julekalenderkonkurrence.

- Jeg blev helt rørt, da Inge ringede og fortalte, at jeg havde vundet. Man deltager og håber selvfølgelig på at vinde, men tror ikke rigtig på det. Jeg blev bare så glad og virkelig overrasket, fortæller social- og sundhedshjælper Pia Jeppesen, som blev ringet op af FOA Århus formand Inge Jensen Pedersen, efter hun havde vundet fagforeningens store julekalenderkonkurrence.

Tolv medlemmer havde svaret rigtigt på alle konkurrencens spørgsmål, og FOA Århus trak så lod mellem de tolv; en lodtrækning, som Pia Jeppesen altså vandt. Weekendopholdet er med adgang til Hotel Vejlefjords afslappende bade, og social- og sundhedshjælperen ser frem til oplevelsen.

- I mit fag kan man rigtig godt bruge sådan en forkælelse, så jeg glæder mig til at blive forkælet, siger Pia Jeppesen.

Weekendopholdet er for to personer, og social- og sundhedshjælperen har inviteret sin mand med. De har endnu ikke fastlagt en dato for opholdet, men Pia Jeppesen tænker umiddelbart, at det vil være fint, hvis de kan finde en dato i foråret.

- Jeg har set på nettet, at der er nogle meget smukke omgivelser, så det kunne være dejligt at ankomme tidligt og gå en tur i området, siger hun.