Læs julenummeret Fagbladet FOA Århus

I december-nummeret af dit lokale fagforeningsblad giver ansatte i hjemmeplejen og psykiatrien deres bud på forbedringer. Bladet fortæller også om forårets medlemsarrangementer.

Det nye nummer af Fagbladet FOA Århus indeholder artikler, hvor ansatte fortæller, hvordan deres arbejdspladser skulle fungere, hvis de bestemte, og der var ressourcer nok. Der er tale om to områder, hjemmeplejen og psykiatrien, der begge har været omtalt i medierne, fordi arbejdsmiljøet er belastet, og fordi der mangler ressourcer til at hjælpe borgerne ordentligt.

Julenummeret præsenterer også en lang række medlemsarrangementer. Blandt dem er både et foredrag med Erik Clausen og hans nyeste film, mens Cristian Ørsted holder et foredrag, der tager udgangspunkt i hans bog ”Livsfarlig ledelse”.

Fagbladet FOA Århus bliver husstandsomdelt, og det skulle i disse dage nå ud til medlemmerne. Du kan også se det nye nummer elektronisk her.

Ligesom du kan læse mere om alle arrangementer og tilmelde dig her.

Arrangementer i FOA Århus De kommende medlemsarrangementer i FOA Århus byder bl.a. på både et foredrag med Erik Clausen og visning af hans nyeste film ’Fra den ene hjernehalvdel til den anden’ med ham selv og Bodil Jørgensen i hovedrollerne.