Det gode måltid – hvordan skaber vi appetit på det?

Maden på tallerknerne er under forandring i takt med, at måltiderne på fx plejehjem, skoler og i institutioner skal være stadig mere klimavenlige og overholde budgettet. Det stiller krav til, hvordan vi tilbereder og serverer maden, så det bliver gode og velsmagende spiseoplevelser.

Til arrangementet kan du bl.a. møde Trine Krebs, der i to år har besøgt offentlige køkkener landet over og er frisk på at dele erfaringer og idéer til de velsmagende klimavenlige måltider. Gæstekok og FOA-medlem Helle Pape Vestergaard vil også dele erfaringer med at skabe gode rammer om måltidet.

Arrangementet byder på:

  • Gode eksempler: Fra små og store køkkener landet over fortalt af Trine Krebs og konkrete erfaringer fra gæstekok Helle Pape Vestergaard med at skabe gode rammer om måltidet.
  • Plads til dine udfordringer og erfaringer: Del dine udfordringer og gode erfaringer med de andre deltagere og FOA.

Vi glæder os til at høre dine erfaringer og udfordringer med at skabe de gode måltider, både i køkkenet og ved spisebordet.

 


Arrangementet er en del af FOAs nye ”Faglige forum for klimaområdet”. Vi vil i de kommende år holde flere online arrangementer om året, hvor du som medlem kan blive klogere på faglige spørgsmål, udveksle erfaringer på tværs af landet og hjælpe FOA med at kæmpe for dig og dine kolleger. Sammen gør vi forskellen.