Særligt til tillidsvalgte

Ansatte på offentlig overenskomst

AMU-uddannelse

Med en AMU efteruddannelse kan I tilegne jer ny og relevant viden og kompetencer, der bidrager til den daglige opgaveløsning på arbejdspladsen.

AMU står for Arbejdsmarkedsuddannelser og er korte efteruddannelsesforløb for faglærte og ufaglærte medarbejdere på offentlige og private arbejdspladser.

Man kan tage kursusforløbene enkeltvis eller sætte dem sammen efter behov, så de kan passes ind i et arbejdsforløb. Alle kurser er kompetencegivende og har til formål at dække ufaglærtes og faglærtes behov for kompetencer, der er efterspurgt i forbindelse med de opgaver, man løser.

Læs mere om mulighederne for efteruddannelse med AMU-kurser

Se også info om aktuelle AMU-kurser samt hvor uddannelserne finder sted på: 

voksenuddannelse.dk

Prøver på AMU-kurser

Der er fra 2020 indført prøver på AMU-kurserne. En afsluttende prøve vil skabe mere tydelighed omkring, hvad I har lært på uddannelsen. Med en afsluttende prøve og et AMU-bevis i hånden kan jeres leder bedre kunne se de kompetencer, I kommer tilbage med og på den måde hjælpe med at bringe dem i spil i hverdagens opgaveløsning.

Hvis du får spørgsmål omkring prøverne fra kolleger, der enten skal eller har været på AMU-uddannelse, så kan du finde svar på mange af spørgsmålene nedenfor. Og ellers kan du også altid kontakte din FOA-fagforening, hvis du får brug for det.

Værd at vide om prøver ved AMU-uddannelser