Særligt for tillidsvalgte

Webinar: Op i tid - om drømmeskemaer og pusleplaner

Hvad vil det sige at lægge et drømmeskema, og hvordan pusler man en vagtplan sammen? Det kan du høre mere op på dette webinar.

I Skanderborg Kommune har flere arbejdspladser arbejdet med mere indflydelse på vagtplanen som ét af de virksomme ingredienser, der gør det attraktivt som medarbejder at gå op i tid eller på fuldtid.

"Medarbejderne har selv fået lov til at bestemme, hvor den ekstra tid skal lægges. Er man til længere vagter og så nogle fridage, eller er du til flere og kortere vagter og færre fridage. Det bestemmer de sådan set selv", siger Maria Bülow Køppen, der er hjemmeplejeleder.

På webinaret fortæller medarbejdere og ledere fra plejecentret Kildegården og hjemmeplejen i Skanderborg Kommune om, hvordan de har arbejdet med mere indflydelse på vagtplanen, puslemøder og andre typer vagter med det resultat, at flere medarbejdere er gået op i tid.

Webinaret er gratis og er en del af indsatsen "En fremtid med fuldtid" - en indsats der skal få flere medarbejdere op i tid eller på fuldtid

Læs mere om webinaret og tilmeld dig her