Omsorg-aeldre

Kom til webinar om en fremtid med fuldtid på ældreområdet i Vejen Kommune

Har I svært ved at rekruttere arbejdskraft? Mangler I kolleger? Og har I som de fleste kommuner en stor andel medarbejdere på deltid? Så kom til webinar om en fremtid med fuldtid.

Foto: Colourbox 

Hvis I kan sige ja til ovenstående spørgsmål, så har I formentligt et stort potentiale i at få medarbejderne op i tid eller på fuldtid.  

kom til webinar og hør om, hvordan Hjemmeplejen og Primærsygeplejen i Vejen Kommune har grebet arbejdet med en fuldtidsindsats an. 

Program

  • Ældre- og Rehabiliteringschef Kirsten Dyrholm Hansen introducerer til, hvordan de har grebet fuldtidsindsatsen an i Vejen Kommune 
     
  • Medarbejdere og ledere fra Hjemmeplejen Vejen Nord og Sygeplejen Kærdalen fortæller, hvordan de har arbejdet med prøvehandlingerne “Selvbestemt borgeromsorg” og “Faglig onsdag”. 
     
  • I “Selvbestemt borgeromsorg” gik fem medarbejdere i hjemmeplejen op i tid, samtidig med at der blev afsat 30 minutters selvbestemt borgeromsorg i kørelisten hver dag. Det har højnet arbejdsglæden hos medarbejderne og kvaliteten for borgerne.  Hør Bethina Siim Hansen, gruppeleder og Sabrina Thomassen, social- og sundhedsassistent, fortælle om “Selvbestemt borgeromsorg”.
     
  • I Sygeplejen har de indført “Faglig onsdag”, hvor sygeplejerskerne hver 2. uge om onsdagen bruger to timer til kompetenceudvikling og faglig sparring. Det har motiveret flere medarbejdere til at gå på fuldtid. Hør Anne-Mette Sievert, gruppeleder og Marta Viuf, sygeplejerske, fortælle om “Faglig onsdag”.

Målgruppen for webinarrækken er ledere, tillidsvalgte og medarbejdere på velfærdsområderne, konsulenter og chefer i HR og udvikling og faglige organisationer. Alle interesserede er velkomne.

Tilmelding

Webinaret varer ca. 45-50 minutter og kan følges live den 9. december kl. 10:00-10:50. Webinaret er gratis. 

Webinaret optages, så er du forhindret i at deltage på dagen, kan du se det på et senere tidspunkt. Husk at tilmelde dig, så du får link til webinaret og info om de kommende webinarer. 

Tilmeld dig her.

Vi håber du vil se med!