Særligt for ledere, TR og AMR

Uddannelse i psykisk arbejdsmiljø for ledere, TR og AMR

PUF tilbyder et uddannelsesforløb til ledere, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter med inspiration til at styrke arbejdet med psykisk arbejdsmiljø. I første omgang som et gratis pilotprojekt.

Kom med på et uddannelsesforløb om psykisk arbejdsmiljø for ledere, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter på de kommunale og regionale arbejdspladser. Kurset tilbydes af Parternes uddannelsesfællesskab, PUF, og strækker sig over halvanden dag i København.

  • 1. dag: 26. oktober 2022 kl. 8:30 til 16:00
  • 2. dag: 23. november 2022 kl. 8.30 – 13:00

OBS: Der er tilmeldingsfrist den 21. september 2022. Kurset er gratis (pilotprojekt).

Udgangspunkt i deltagernes arbejdsvirkelighed
Uddannelsen er handlingsorienteret, giver indblik i den nyeste viden og tager afsæt i deltagernes konkrete arbejdsmæssige virkelighed. Som udgangspunkt deltager leder(e), tillids- og arbejdsmiljørepræsentant(er) sammen, fordi man på kurset og mellem kursusdagene arbejder med problemstillinger fra egen arbejdsplads.

Målet er, at leder, TR og AMR får fælles forståelse og sprog for at styrke det psykiske arbejdsmiljø i den daglige opgaveløsning, får metoder til at forebygge og afdække psykiske arbejdsmiljøproblemer og en bedre forståelse for jeres forskellige roller og handlemuligheder i samarbejdet om arbejdsmiljøet.

Læs mere og tilmeld dig her. 

Uddannelsen udbydes af PUF, Parternes Uddannelsesfællesskab, der består af KL, Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet. FOA er her med i udviklingen af udviklingsforløbet og ser det som et godt tilbud, som også kan tænkes sammen med den nye lederuddannelse i psykisk arbejdsmiljø, så arbejdspladsen rustes så godt som muligt ift. at få skabt et godt psykisk arbejdsmiljø.