OK24 Optakts- og debatmøde (Middelfart)

Nu ruller OK-24 toget og du og dine kolleger er inviteret med, når der i løbet af september afholdes regionale optakts- og debatmøder for tillidsvalgte, medlemmer og afdelingsrepræsentanter.

Til september afholder forbundet fem regionale optakts- og debatmøder for medlemmer, tillidsvalgte og afdelingsrepræsentanter forud for OK24.

Det er gode gammeldags slags møder, hvor vi sammen får et bid brød og et godt glas, og hvor vi i fællesskab tager en god og åben debat om løn og vilkår.

Derudover har vi fået Alberte Winding og Andreas Fuglebæk til at spille koncert til optaktsmødet. Vi slutter derfor aftenen af med en hyggelig koncert for medlemmer af FOA.

Det er aftenarrangementer fra kl. 17-20 med en blanding mellem hygge og indignation, fællesskab og handlekraft, folkemøde og social bevægelse.

Vi udtager ikke overenskomstkrav på møderne - det foregår som sædvanlig via de lokale FOA-afdelinger. Men der vil blive mulighed for at diskutere kravene og den aktuelle forhandlingssituation.

Program for optaktsmødet

17.00: Ankomst og spisning

17.45: Velkomst og en status på forhandlingssituationen

18.10: Spørgsmål og åben debat (inkl. en pause undervejs)

19.30: Alberte Winding og Andreas Fuglebæk spiller koncert

20.00: Tak for i dag

Praktisk

FOA dækker transportudgifter for alle deltagere i forbindelse med deltagelse på møderne. 

Tillidsrepræsentanter, der måtte være på arbejde på mødetidspunkterne, kan anmode om frihed til deltagelse jf. MED-rammeaftalens § 14.2.

Hvis du oplever problemer med at tilmelde dig, er du velkommen til at kontakte Helle Kragskov fra FOA Bureau, tlf.: 4697 2427 eller mail: hkr001@foa.dk

Kom og gør din stemme gældende - og hiv dine kolleger med!

Print plakat og hæng op på arbejdspladsen

Hjælp med at sprede det glade budskab og print plakaten for optaktsmødet og hæng den op på arbejdspladsen.

Hent og print plakat