Særligt til tillidsvalgte

Medlemsorganisering og arbejdspladsbesøg

FOA Sydfyn arbejder hele tiden med medlemsorganisering.

Mange undersøgelser viser, at det er den direkte kontakt mellem den tillidsvalgte og den ansatte, der har betydning for, om man vil være med i fællesskabet.Så jeres arbejde er meget værd for afdelingen.

Hvis du som tillidsvalgt har brug for mere oplysning, er du velkommen til at ringe til FOA Sydfyn eller selv søge på foa.dk - her er et helt tema om emnet.  

Arbejdspladsbesøg 

For at gøre vores medlemsservice endnu bedre har vi i FOA Sydfyn besluttet at vi fremover tager på arbejdspladsbesøg fordelt over hele året, og ikke ”kun” i kampagneugen i efteråret. 

Vi vil på den måde kunne nå mange flere arbejdspladser og som følge heraf vil vi forhåbentligt kunne medvirke til at organisere de af jeres kollegaer, der endnu ikke er medlemmer. 

Har I nogle specifikke ting på jeres arbejdsplads, for eksempel løntjek eller lignende, som I gerne vil tale med FOA om, så sig det videre til jeres tillidsrepræsentant, der så vil give os besked. 

Vi vil medbringe lidt relevant materiale, en quiz og lidt godter og så vil vi selvfølgelig være til rådighed for spørgsmål fra jer og jeres kolleger. 

Vi glæder os til at møde jer ude på arbejdspladserne.