Morgenfrisk husassistent søges til Børne og Unge Center i Humlegaard

Bidrager du til en god atmosfære med dit humør og din høje standard for rengøring, så søg jobbet som husassistent hos os.

Om jobbet

Børn og Unge Center i Humlegaard søger en husassistent til vores hovedbygning og døgnafdelinger beliggende i naturskønne omgivelser i Humledalen. Her indgår du i et meningsfuldt arbejdsfællesskab, hvor vi sammen skaber nogle hjemlige rammer for børn, der har oplevet modgang i livet.

Du varetager rengøringen af en hovedbygning, som er i flere plan, så huset fremstår rent og hyggeligt og skaber en god atmosfære for såvel børn, unge, familier og personale. Her er blandt andet et industrikøkken, spisesal, tekøkken, toiletter, kontorer og mødelokaler. Dertil vil du også have din daglige gang på døgnafdelingerne, hvor du hjælper med at holde børnenes hjem i fællesarealerne. Et rent og hyggeligt hjem er nemlig vigtigt for børns trivsel.

Du bliver en del af teamet i køkkenet, som udover dig tæller 3 medarbejdere inklusiv en køkkenansvarlig. I køkkenet ordner du vasketøj, varemodtagelse og hjælper efter behov med forefaldende opgaver som mødeforplejning, opvask og når de har særlig travlt i køkkenet. Det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i et erhvervskøkken.

Du står også for rengøring af lokaler og toiletter i staldmesterbygningen, hos pedellerne, musiklokalet og pavillonen.

Vi forventer, at du:
  • Har relevant rengøringserfaring
  • Skaber en imødekommende og hjemlig atmosfære
  • Kan håndtere en livlig og omskiftelig hverdag med børn og kollegaer
  • Skal have et godt overblik over rengøringsbehovene
  • Er fleksibel i forhold til ad hoc opgaver ved fx arrangementer, sommerferie og sygdom
  • Kan få kvalitet og æstetik til at gå op i en højere enhed
  • Er mødestabil og pligtopfyldende
  • Kan arbejde selvstændigt, planlægge og strukturere din tid
 

Om os

Børne og Unge Center i Humlegaard er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Noname Kommune. Den består aktuelt af 7 døgnafdelinger med plads til i alt 43 børn og unge, samt en skole med plads til 42 elever og et Samværshus, der støtter børn og forældre i et positivt samvær.
Der er en samlet personalegruppe på ca. 120 medarbejdere, hvoraf den praktiske og administrative medarbejdergruppe – som du vil indgå i - er på 10 medarbejdere.
Teamet i køkkenet sørger i hverdagen for morgenmad og frokost til elever, lærere og pædagoger samt planlægger og tilbereder aftensmad til døgnafdelingerne.
 

Vi tilbyder dig

Hos os får du en stilling med forskellige arbejdsopgaver i nogle historiske bygninger og naturskønne rammer. Du får venlige og arbejdsomme kollegaer med en positiv tilgang og et godt humør. Du bidrager med en vigtig opgave og møder også vores dejlige børn og unge, som til tider kan være livlige.
Du får en respektfuld og nærværende leder, som giver anerkendende feedback og opbakning i det daglige. Planlægning af din arbejdstid foregår i dialog med din leder.
 

Ansættelsesvilkår

Tiltrædelse 1. april 20XX, gerne tidligere.
Stillingen er fast og på 37 timer / uge.
Mødetid ca. kl. 6.
Kørekort: B
Arbejdssted: Solvej 62, 2222 Humlegaard
Løn efter gældende overenskomst.
 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist 31. januar 20XX
Ansættelsessamtaler afholdes fredag 3. februar 20XX.
 

Har du lyst til at vide mere?

Kontakt Navne Navnesen, Viceforstander på telefon 1234 5678.

Straffe- og Børneattest

Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest.

 

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Humlegaard Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.