Kvalitet i dagplejen

AFLYST - NY DATO! Kvalitet i dagplejen 2020

FOA afholder landskonferencen: Kvalitet i dagplejen

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, Nyborg
Pris: Priser fra 3.400 kr. op til 4.280 kr. incl. moms. (afhænger af værelsestype)

Dankort   Electron     Maestro   Mastercard  
Ledige pladser 211
Tilmeldingsfrist: Tilmeldingsfristen er udløbet

På grund af den aktuelle COVID-19 situation har vi besluttet at flytte vores landskonference ”Kvalitet i dagplejen” 2020. Konferencen var planlagt til den 4. - 5. maj 2020 og ville involvere omkring fem hundrede gæster.

Vi har flyttet konferencen til den 7.- 8. september 2020, stadig på Hotel Nyborg Strand. Vi arbejder på højtryk på at få udarbejdet et nyt program, da indtil videre en oplægsholder ikke kan holde sit oplæg på en af de nye datoer. Programmet vil blive lagt på her på siden hurtigst muligt.

Deltagere som har tilmeldt sig konferencen den 4.- 5. maj kan annullere deres tilmelding eller vælge at deltage i september i stedet for. Det er muligt at afvente nyt program, før I beslutter jer.

I 2021 holdes landskonferencen den 17. og 18. maj 2021.

------------------------ 

Opgaven med at få den styrkede pædagogiske læreplan fra papir til handling, er i fuld gang i dagplejen. Blandt de mange spændende pædagogiske diskussioner der er i gang, har vi valgt, at årets hovedtemaer på landskonferencen er børnesynet, børnenes leg i dagplejen og udvikling af tilsynet.

I FOA er vi meget optaget af, at især børnesynet får en fornyet opmærksom i dagplejen. Derfor handler en række oplæg på årets landskonference om netop vores børnesyn. Fordi børnesynet er afgørende for: Børnenes oplevelse af at høre til og blive forstået, at vi møder børnene dér, hvor de er i deres udvikling, at vi kan se dagen i dagplejen i et børneperspektiv, og for at forstå, hvorfor legen skal være grundlæggende i rutinerne og i det øvrige pædagogiske arbejde.

Lære mere om konferencen i programmet.  

Hvis du har nogle spørgsmål eller udfordringer ved tilmelding, kan du ringe til Helle Kragskov på telefon 46 97 24 27 eller pr. mail: hkr001@foa.dk