Kurser indenfor køkkenområdet

Længerevarende kursusforløb:

  • Cafeteria og kantine, trin 1 - 5
  • Servering, trin 1 - 5

3-dages kurser:

  • Almen levnedsmiddelhygiejne - obligatorisk certifikatuddannelse
  • Kvalitetsstyring i køleproduktion

4-dages kurser:

  • Levnedsmiddelhygiejne og egenkontrol´

5-dages kurser:

  • Kursus- og konferencebuffet
  • Ernærings- og miljørigtig madlavning i storkøkkener
  • Sous-vide produktion
  • Kreativ Tallerkenanretning
  • Måltider tilpasset brugerens behov
  • Kosten til den nye generation af ældre
  • Råvarekvalitet i fødevareproduktionen
  • Grundlæggende kostlære
  • Diæt- og allergikost
  • Grøn kost
  • Kostplanlægning i forhold til småbørn

10-dages kurser:

  • Internationalisering af mad på institutioner
  • Grundlæggende tilberedningsmetoder

Kursusforløb - hver á 5 dages varighed 

  • Ernæring I - II
  • Diætetik I - II

Læs mere om kurserne:

UddannelsesGuiden

Køkken-, Hotel- og Restaurantfagenes Uddannelsessekretariat