Parkering ved FOA Viborg

Nye parkeringsforanstaltninger ved FOA Viborg fra 15. december 2020

I forbindelse med nybyggeriet ved FOA, har vi benyttet lejligheden til en tiltrængt renovering af vores P-plads. Vi har gennem lang tid haft udfordringer med at borgere, der ikke har ærinde i FOA, bruger vores P-plads. Dette medfører, at der ikke er P-pladser nok til gæster og medlemmer med ærinde i huset.
Vi indfører derfor pr. 15. december 2020 parkeringsforanstaltninger ved firmaet EURO-PARK, der medfører, at man skal registrere sin nummerplade på en tablet i receptionen, på 1. sal eller i kælderen, når man har ærinde i FOA Viborg.

 

Vær OBS på skiltningen, da der er 10 Private p-pladser, der ikke hører til FOA Viborg (Q-PARK).


Når du parkerer, skal du altid sætte din p-skive. Du har så 15 minutter til at registrere din nr. plade inde i afdelingen. Hvis du ikke har sat din p-skive eller registreret din nummerplade i afdelingen, risikerer du en parkeringsafgift.


Efter kl. 17 må du parkere på p-skive 1 time, herefter kan du kun parkere, hvis du registrer din nr. plade i afdelingen f.eks., hvis du skal deltage i arrangementer i huset.

HUSK derfor ALTID at sætte p-skiven og registrere din nummerplade, når du er til et møde/arrangement i FOA Viborg.

 

Vi beklager besværet, som disse nye tiltag medfører, men det er desværre nødvendigt for at sikre P-pladser til FOAs gæster og medlemmer frem for borgere, der ikke har ærinde i FOA.