Find dit nyt job med FOA JobMatch

Søger du nyt job?
Meld dig til FOA JobMatch

Er du ledig? På udkig efter et andet job end det, du har? Eller ved at være færdig med din uddannelse? Så kan FOA og FOAs A-kasse måske hjælpe dig med at finde et job, der passer til dig og dine kompetencer.

FOA og FOAs A-kasse har tæt kontakt til en masse arbejdsgivere på FOAs overenskomstområder, og det kan blive din vej til et nyt job, hvis du tilmelder sig FOA JobMatch.

Hvordan tilmelder du dig?
På FOAs hjemmeside har FOA JobMatch sin egen side. Den hedder www.foa.dk/jobmatch. Her kan du vælge mellem to indgange: En for ledige medlemmer og en for medlemmer, der er i arbejde eller uddannelse.

For at vi kan formidle dig til en arbejdsgiver, skal du udfylde et CV, så vi kan se dine jobønsker, erfaringer og kvalifikationer.
Som ledig skal du udfylde et CV på Jobnet, og det er det CV, du kan give tilladelse til, vi må se i FOA JobMatch.
Hvis du er i arbejde eller uddannelse, kan du udfylde et CV i FOAs jobportal, FOA Job, og samtidig sige ja til, at det bliver overført til FOA JobMatch.
Følg vejledningerne på hjemmesiden, hvis I vil oprette et CV til FOA JobMatch.

Hvordan får jeg tilbudt job fra FOA JobMatch?
Hvis du er heldig, og FOA JobMatch får en jobordre fra en arbejdsgiver, der lige passer til dig, så ringer vi eller sender en mail eller sms til dig.
Hvis jobbet er noget for dig, skal du fortælle det til os, og så skal du selv kontakte arbejdsgiveren for at få en jobsamtale.
For det meste er der flere medlemmer, der får det samme jobtilbud, for arbejdsgiverne vil gerne have nogen at vælge imellem.
Men hvor der måske kan være flere hundreder andre, der søger et job på en annonce, vil I typisk være 3-5 stykker om en jobordre. Og ofte skal arbejdsgiveren bruge mere end én ny medarbejder, så hvorfor skulle det ikke være dig, der er heldig?