Nyt fra Sundhed og Service sektoren

Nyt fra Sundhed og Servicesektoren

Vi vil gerne takke for et rigtig godt årsmøde. Maria Haladyn er genvalgt som sektornæstformand, og der var en god debat om flere forskellige emner, som helt sikkert har givet anledning til eftertanke.
Referat, beretning og plancher fra Vinni Jakobsens oplæg om ”De nye uddannelser” er sendt til alle medlemmer af sektoren, samt lagt på Tillidszonen for tillidsvalgte.

Det varer ikke længe inden vi går i gang med at planlægge næste års årsmøde, så hvis du har en god idé til en oplægsholder, så lad os endelig høre fra dig.

 

Kampagneuge 2018

FOA’s årlige kampagneuge er netop løbet af stablet og FOA Sydfyn har besøgt over 30 arbejdspladser. Tak fordi vi måtte se jeres arbejdspladser, det gør vores arbejde bedre når vi kender jer og jeres arbejdspladser.

Vi trækker snart lod om 3 købmandskurve blandt de indkomne quizzer.

Vi har fået en del løntjek ind i forbindelse med kampagneuge, så bær over med os, hvis din sag tager længere tid end du regner med.

 

Kalender 2019

Lommekalendere for 2019 er ankommet.
Din tillidsvalgte er inviteret til Temadag i FOA Sydfyn d. 6/12 hvor de har mulighed for at tage kalendere med hjem til arbejdspladsen.

Har du ikke en tillidsvalgt er du selvfølgelig velkommen til at afhente din kalender i afdelingen.

 

Løntjek

At hjælpe dig med at tjekke din løn er vores kerneopgave. Men vi har brug for din hjælp.

For at vi kan give dig den bedste medlemsservice, har vi brug for du forbereder og indsamler dokumentation og oplysninger inden vi går i gang.

På vores hjemmeside under punktet ”Vi tjekker din løn” kan du læse mere.
Her finder du også hjælpeskemaet til forberedelse.

 

Med venlig hilsen

Louise Brandstrup og Maria Haladyn
Sundhed og Service sektoren