Leder Nyhedsbrev januar 2016

Nu hvor det nye år er kommet godt i gang og alle mærkedage skal flyttes fra den gamle til den ny kalender, vil jeg minde om at FOA Sydfyns kalender udleveres via din tillidsmand eller kan afhentes i afdelingen.

 

Har du forladt arbejdsmarkedet, så er der mulighed for at få kalenderen udleveret ved den nærmeste tillidsmand. Kontakt gerne afdelingen så vi kan hjælpe med hvem du kan kontakte.

 

Personligt er jeg altid spændt på hvad det nye år bringer.
I afdelingen arbejder vi frem mod generalforsamlingen, der i år finder sted
den 15. marts. Kl. 17:30 på Hotel Christiansminde.

 

I efteråret 2015 blev der i hele FOA gennemført en medlemstilfredshedsundersøgelse. Ud fra den er udgivet dels en rapport for hele FOA og dels en for hver enkelt afdeling. Her er der mange tilbagemeldinger, som vi i afdelingen kan arbejde videre med.
Både gode råd og ting, vi måske ikke lige har tænkt på og som vil kunne gøres mere hensigtsmæssigt. Dette vil der naturligvis blive arbejdet videre med.

 

2016 er FOA Kongres år. Det vil også blive en opgave, der skal arbejdes med. FOA’s nye værdiord: at være handlekraftig, inspirerende og hjælpsom, skal præciseres og omskrives, så det enkelte medlem kan se sig selv og sin arbejdsplads i samarbejdet med tillidsvalgte og FOA – også gennem disse ord. Et spændende arbejde, der gerne skal vise, at ”sammen gør vi forskellen.”
Det er FOA’s nye slogan.

Håber vi ses 15. marts.

 

 

 

Susan Bøg Nielsen

Afdelingsformand.